به گزارش تابناک : مطلب زير شما را با بزرگترين اشتباهات در مورد مصرف روغنزيتون آشنا ميکند.
به دليل کالري کمتر روغنزيتون سبکتر ميخريد
همه روغنزيتونها تقريباً به يک اندازه کالري و چربي دارند و تفاوت آنها فقط در طعم و رنگشان است.
ترس از پختوپز با روغنهاي خالص
اين درست است که روغنزيتون خالص کمتر از ساير روغنزيتونهاي ديگر و ساير چربيهاي ديگر در حرارت پايينتري دود ميشود و مزه و بوي بدي به غذا ميدهد اما ميتوانيد از اين روغنزيتون براي پختوپز استفاده کنيد.
وقتي کمي تلخ ميشود آن را دور مياندازيد
روغنزيتوني که مزه تلخي ميدهد را دور نياندازيد زيرا مزه تلخي نشاندهنده وجود آنتياکسيدانهاست.
روغنزيتون را دقيقاً کنار گاز نگه ميداريد
هيچچيزي نميتواند روغنزيتون را خراب کند مگر گرما و نور. روغنزيتون خود را در شيشهاي تيرهرنگ بريزيد و به دور از نور و گرما نگه داريد.