معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی البرز از تعطیلی دو کارگاه غیرمجاز تولید همبرگر خبر داد.
کد خبر: ۱۱۶۷۵۸۲
تاریخ انتشار: ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۲:۵۲ 19 May 2024

به گزارش «تابناک البرز» معصومه جودکی گفت: از این کارگاه‌ها سه هزارو۵۰۰ کیلوگرم مواد اولیه، ضایعات گوشت و محصول آماده توزیع جمع‌آوری شد.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی البرز بیان کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون یک هزارو۸۶۲ مورد بازدید توسط کارشناسان بهداشت از واحدهای اغذیه‌فروشی استان البرز به عمل آمده که منجر به پلمب ۳۲ واحد عرضه اغذیه غیر بهداشتی شده است.

جودکی ادامه داد: ۶۳۰ کیلوگرم همبرگر غیرمجاز طی سال جاری از واحدهای عرضه اغذیه در البرز کشف و ضبط شده است.

این مسئول گفت : امسال ۲۳۲ واحد عرضه اغذیه در استان البرز اخطاریه دریافت کردند و بر همین اساس طرح نظارت بر واحدهای اغذیه فروشی این استان تشدید شده است.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی البرز از مردم خواست در راستای حفظ و ارتقای سلامت عمومی در صورت مشاهده موارد مشکوک و هرگونه شکایات بهداشتی با شماره تلفن ۱۹۰ تماس بگیرند.

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
وبگردی
آخرین اخبار