کد خبر: ۲۴۵۰۶۷
تاریخ انتشار: ۲۴ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۲:۵۴ 13 June 2016
مهندس فرزاد غلامی مسئول بهداشت محیط شهرستان چرام از بازدید مستمر کارشناسان بهداشت محیط از عرضه تولید مواد غذایی در شهرستان چرام خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج؛ مهندس فرزاد غلامی مسئول بهداشت محیط شبکه بهداشت درمان شهرستان چرام گفت: با توجه به فرا رسیدن ماه مبارک رمضان و همچنین استفاده بیشتر مصرف کنندگان از مواد غذایی مانند آش، حلیم، زولبیا، بامیه، انواع شربت و غیره و سوء استفاده برخی افراد سود جو جهت کسب منافع بیشتر و ایجاد خطرات بهداشتی در سطح تولید و عرضه مواد غذایی بازدید کارشناسان بهداشت محیط از مراکز و صنوف حساس توزیع مواد غذایی تا پایان ماه مبارک رمضان در حال اجرا می باشد.

بر پایه این گزارش غلامی افزود: طی بازدید های صورت گرفته از مراکز عرضه تولید مواد خوراکی در شهرستان چرام، مقدار 100 کیلو گرم مواد غذایی غیر بهداشتی جمع آوری و تعداد 7 مرکز به دلیل عدم رعایت مقررات بهداشتی به مراجع ذیصلاح جهت برخورد قانونی معرفی گردیدند.

خبر : منیر تقی زاده

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار