مدیر راهداری اداره کل راه و شهرسازی استان اردبیل گفت: در دو ماه اخیر بیش از هزار و 500 تن آسفالت با هدف لکه‌گیری جاده‌ها و مسیرهای ارتباطی در استان اردبیل توزیع و پخش شده است.
کد خبر: ۲۳۱۶۱۸
تاریخ انتشار: ۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۲۱:۴۶ 17 May 2016

علی یوسف‌زاده امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در اردبیل اظهار کرد: ما در حال حاضر 131 کیلومتر بزرگراه، 716 کیلومتر راه اصلی، 702 کیلومتر راه فرعی و بیش از 4 هزار و 766 کیلومتر راه روستایی اعم از شوسه، خاکی و آسفالت داریم.

وی خدمات راهداری را مستمر و در طول سال برای نگهداری و بازنگه داشتن مسیرهای مختلف اعلام کرد و افزود: برف‌روبی، نمک‌پاشی، مناسب‌سازی شانه جاده‌ها، ریزش‌برداری و عملیات تسطیع از جمله فعالیت‌های راهداری است که در طول سال و در ایام مختلف انجام می‌شود.

مدیر راهداری اداره کل راه و شهرسازی استان اردبیل گفت: در دو ماه اخیر بیش از هزار و 500 تن آسفالت با هدف لکه‌گیری جاده‌ها و مسیرهای ارتباطی در استان اردبیل توزیع و پخش شده است.

مدیر راهداری اداره کل راه و شهرسازی استان اردبیل اظهار کرد: بعد از عملیات راهداران در طول زمستان در آماده نگه داشتن جاده‌ها برای عبور و مرور هموطنانمان اولویت بعدی لکه‌گیری و آسفالت‌ریزی است به طوری که در این حرکت نیز فعالیت‌ها و اقدامات خوبی انجام شده است.

یوسف‌زاده با یادآوری اینکه در حال حاضر با سرعت خدماتی که سه الی چهار کارخانه تولید آسفالت دارند عملیات لکه‌گیری و آسفالت‌ریزی در برخی مسیرها آغاز شده است، افزود: ما به سرعت همراه با لکه‌گیری جاده‌ها عملیات خط کشی را نیز انجام می‌دهیم به طوری که به سرعت مشغول فعالیت‌های همزمان در این دو حوزه هستیم.

وی تصریح کرد: تنها چیزی که ما را آزار می‌دهد کمبود اعتبارات در حوزه راهداری است به طوری که به نظر می‌رسد امسال نیز با گذشت دو ماه هنوز تخصیص اعتبارات با مشکل روبه‌رو شده و ما به دلیل آنکه باید خدمات مستمری را انجام دهیم قطعا با این شرایط توزیع و جذب اعتبارات به مشکل بر می‌خوریم.

مدیر راهداری اداره کل راه و شهرسازی استان اردبیل بیان کرد: البته راهداری به وظیفه خود که ارتقای ایمنی راه‌ها است عمل کرده به طوری که خروجی آن کاهش 16.9 درصدی تلفات جاده‌ای بر اساس اعلام مرکز مدیریت راه‌ها مستند به آمار پزشکی قانونی است به طوری که ما در کاهش تصادفات جاده‌ای رتبه اول کشور را داریم.

یوسف‌زاده گفت: با فاصله بسیار زیاد استان دوم با کاهش تلفات و تصادفات جاده‌ای سیستان و بلوچستان است که این نشان از همکاری و همراهی خوب پلیس راه و راهداری دارد که سعی‌شان بر این است زمینه و بستر ایمنی را برای ترددها فراهم کنند که البته نقش سایر دستگاه‌ها را نیز نمی‌توان در این حوزه نادیده گرفت.

منبع: فارس
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار