کد خبر: ۲۶۲۲۲۰
تاریخ انتشار: ۲۸ تير ۱۳۹۵ - ۱۶:۴۴ 18 July 2016


مدیرکل سازمان استاندارد استان البرز از شناسایی یک واحد تولیدی مواد غذایی بی‌کیفیت و فاقد علامت استاندارد در استان خبر داد.

فتانه شکرالهی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در کرج اظهار داشت: یکی از وظائف اصلی سازمان استاندارد نظارت بر عملکرد واحدهای تولیدی و نظارت بر تولید کالاها و محصولات با کیفیت است.

وی تصریح کرد: با توجه به اینکه تولید مواد غذایی و عرضه آن در جامعه به طور مستقیم با سلامت مردم ارتباط دارد، نظارت‌های ماموران سازمان استاندارد در این حوزه بسیار قوی‌تر از دیگر بخش‌ها است.

مدیرکل سازمان استاندارد استان البرز افزود: به همین دلیل بازرسان ما به طور دائمی و مرتبط بر عرضه کالاها در بازار نظارت کرده و در کنار آن نظارت مستمری نیز بر عملکرد واحدهای تولیدی دارند.

شکرالهی با بیان اینکه این سازمان تنها به صدور علامت استاندارد اکتفا نخواهد کرد، گفت: کارگاه‌ها، صنایع و تولیدی‌هایی که مجوزهای لازم را پیش از این اخذ کرده و دارای پروانه و علامت استاندارد نیز هستند، به طور مرتب مورد بازرسی‌های محسوس و نامحسوس قرار می‌گیرند.

وی بیان داشت: از سوی دیگر طرح‌هایی در جهت شناسایی کارگاه‌ها و واحدهای تولیدی غیر مجاز و بدون پروانه استاندارد در دستور کار داریم و در صورت مشاهده این واحدها، بلافاصله برای جلوگیری از فعالیت آن اقدامات قاطع قانونی انجام خواهد شد.

مدیرکل سازمان استاندارد استان البرز افزود: هفته گذشته گزارشی از سوی مردم به این سازمان رسید مبنی بر اینکه یک کارگاه به صورت مشکوکی فعالیت دارد.

شکرالهی ادامه داد: بلافاصله بازرسان ما به محل اعزام و متوجه شدند که در این کارگاه برخی از اقلام غذایی مانند آب‌لیمو، سس مایونز و رب گوجه‌فرنگی و سس گوجه فرنگی تولید می‌شود و این در حالی است که واحد تولیدی فوق هیچگونه مجوزی دریافت نکرده و تولیدات آن زیر نظر سازمان استاندارد قرار ندارد.

وی اظهار داشت: طبیعی است که محصولات تولید شده در این کارگاه حتی اگر کیفیت لازم را داشته باشند هم مورد تایید ما نبوده و بلافاصله برای جلوگیری از ادامه کار آن انجام شد.

شکرالهی در پایان گفت: از سوی دیگر پس از انجام آزمایشات تخصصی مشخص گردید که محصولات این کارگاه فاقد کیفیت بوده است.

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
وبگردی
آخرین اخبار