مدیرکل شرکت غله و خدمات بازرگانی استان همدان گفت: در حال تحویل گندم با کیفیت به کارخانجات هستیم تا نان با کیفیت تولید و به نانواییها تحویل داده شود.
به گزارش فارس، برخی از مردم گلایههایی داشتند مبنی بر اینکه نان همدان کیفیت لازم را ندارد که اخیر مدیر اتحادیه نانوایان دلیل آن را بیکیفیت بودن آرد همدان دانست و اظهار کرد: نیاز است از استانهای دیگر و یا از خارج، گندم با کیفیت وارد همدان و با گندم موجود مخلوط شود.
مدیرکل شرکت غله و خدمات بازرگانی استان همدان در این خصوص اظهار کرد: کارخانجات آرد استان همان کارخانجاتی هستند که قبلا نیز آرد تولید میکردند، اما در حال حاضر گندمی که آنها دارند گندم برداشت کشت امسال بوده و تازه است.
مسعود بکایی با بیان اینکه گندمهای تازه و گرما روی کیفیت نان تاثیر گذاشته است خاطرنشان کرد: از دلایل افت کیفیت آرد برای خمیر هم گرما و هم گندم تازه است، اما برای جبران گندم با گلوتن بالا و در نتیجه با کیفیت تحویل کارخانجات شده تا اختلاط شود و کیفیت آرد استان افزایش یابد.
وی با بیان اینکه گندم خارجی به استان وارد شده که در حال تحویل به کارخانجات آرد هستیم تاکید کرد: به دنبال این هستیم ۳۰ درصد گندم خارجی سال گذشته که کیفیت خوبی دارد را با گندم استان مخلوط کنیم.
مدیرکل شرکت غله و خدمات بازرگانی استان همدان با اشاره به اینکه با این اقدام آرد بهتری تحویل نانوایان خواهد شد تاکید کرد: امیدواریم آرد استان و کیفیت نان بهتر شود.