رئیس سازمان نظام دامپزشکی کشور مطرح کرد:
دکتر صفوی با بیان اینکه سازمان نظام دامپزشکی به عنوان متولی بخش غیر دولتی حمایت کننده سیاست‌های بخش دولتی است، گفت: مجموعه فعالیت‌های ما تعمیق سلامت دام و فراورده‌های غذایی با منشاء دامی است که در دستور کار این سازمان قرار دارد.
کد خبر: ۸۳۲۷۰
تاریخ انتشار: ۰۴ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۰:۳۹ 26 August 2015

به گزارش تابناک، به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه، در این دیدار دکتر صفوی رئیس سازمان نظام دامزشکی طی سخنانی گفت: این سازمان از سال 77 به صورت رسمی آغاز به کار کرده و یک سازمان غیر دولتی مستقل است.

وی خاطرنشان کرد: پرداختن به امور صنفی از وظایف سازمان نظام دامپزشکی بوده که در سنوات اخیر برخی از فعالیت‌های بخش دولتی مانند صدور پروانه‌ها به این سازمان واگذار شده که با بررسی عملکردها، نتایج بدست آمده رضایت بخش بوده و سعی داریم نقش همکاران بخش دولتی را سامان دهی کنیم.

وی با اشاره به اینکه سازمان نظام دامپزشکی بیش از 32 هزار نفر عضو دارد تصریح کرد: این اعضاء نقش‌ها و فعالیت‌های متنوعی را دنبال می‌کنند.

دکتر صفوی در ادامه با بیان اینکه سازمان نظام دامپزشکی به عنوان متولی بخش غیر دولتی حمایت کننده سیاست‌های بخش دولتی است، گفت: مجموعه فعالیت‌های ما تعمیق سلامت دام و فراورده‌های غذایی با منشاء دامی است که در دستور کار این سازمان قرار دارد.

رئیس سازمان نظام دامپزشکی کشور سپس به مجموعه‌ای از اقدامات این سازمان پرداخته و افزود: اقدامات بسیار موثر و خوبی تدوین شده،؛ بویژه ساماندهی ناظرین بهداشتی در واحدهای تولیدی بخش دامپروری که وظیفه مهمی را در این خصوص بر عهده دارند.

دکتر صفوی اقدام دیگر این سازمان را نظارت بر سلامت غذا با کمک واحدهای تولیدی، ارتقاء نرم افزاری مدیریت قرنطینه دامپزشکی، توسعه آزمایشگاههای دامپزشکی در کشور برای تشخیص عوامل آلودگی و حفظ سلامت دام، توسعه کلینیک‌های دامپزشکی، توسعه مراکز واکسیناسیون و توسعه فنی بخش دامپزشکی و... برشمرد.

وی از حضور موثر همکاران به عنوان دامپزشک و همکارانی که در همراه با دامپزشکها در فارم‌های تولیدی کمک کننده هستند تصریح کرد: قطعاً این تلاش و همکاری به بهبود سلامت و تقویت اقتصاد سلامت خواهد انجامید.

وی صادرات محصولات سالم را در توسعه اقتصادی استان کرمانشاه تاثیرگذار دانسته و خاطرنشان کرد: صادرات محصولات سالم به کشورهای همسایه بویژه عراق از جایگاه خاصی برخوردار بوده و دامپزشکی در خدمت سلامت و اقتصاد کشاورزی است تا گام‌های اساسی در ایه راه بر‌داشته شود.

در ابتدای این دیدار مهندس علی اشرف منصوری رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه  گفت: استان کرمانشاه با دارا بودن 912 واحد مرغداری صنعتی و نیمه صنعتی، واحدهای پرورش گاوشیری، پرواربندی گاو و گوساله و... یکی ازاستان‌های مستعد در زمینه دامپزشکی بوده و بدون شک عملکرد مناسب اداره کل دامپزشکی و سازمان نظام دامپزشکی می‌تواند نقش مهمی در تامین سرنوشت سلامت و بهداشت جامعه داشته باشد.

وی با تشکر از عملکرد اداره کل دامپزشکی گفت: با توجه به اینکه استان کرمانشاه دارای مرز مشترک با کشور عراق است محل عبور و مرور دام از کشورهای همسایه بوده و از طرفی واردات و صادرات قاچاقی دام را نیز داریم و باید مسئولان کشور توجه بیشتری به دامپزشکی این استان داشته باشند.

در ادامه دکتر نادر پرور مدیرکل دامپزشکی استان کرمانشاه افزود: نظام دامپزشکی استان کرمانشاه دارای یک‌هزار و100 نفر عضو، 50 داروخانه، 34 درمانگاه، 20 مرکز مایه‌کوبی و 4 آزمایشگاه بوده و یک بیمارستان دامپزشکی نیز احداث شده که تا چند روز آینده در هفته دولت افتتاح می‌شود.

وی با تشکر از حمایت‌ها و همکاریهای مناسب مجموعه سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه خاطرنشان کرد: استان کرمانشاه بدلیل هم مرز بودن با کشور عراق و صادرات و واردات دام، درموضوع قاچاق همیشه در معرض خطر ورود بیماریهای دامی است به شکلی که در سال گذشته بیماری وی اچ اس، لمپی اسکین وتب مالت خسارت‌های زیادی را به این استان وارد کرد، لذا اگر می‌خواهیم کرمانشاه سپری برای جلوگیری از ورود بیماریها به سایر استان‌ها شود باید توجه خاصی به این استان داشته باشیم.
منبع: تابناک
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار