مدیرکل دفتر محصولات علوفه‌ای و جالیزی وزارت جهادکشاورزی می گوید : سالانه ۸۰۰ هزار هکتار از اراضی آبی و دیم کشور زیر کشت سبزی و صیفی قرار می گیرد.
کد خبر: ۷۶۵۶۶۶
تاریخ انتشار: ۰۲ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۳:۳۵ 24 July 2019

حسین اصغری در حاشیه تور آموزشی، ترویجی و پژوهشی کشاورزی ویژه بهره برداران پیشرو کشور در مشکین دشت استان البرز گفت: بیش ۲۵ میلیون تن تولید محصولات سبزی و صیفی از این ۸۰۰ هزار هکتار در سال برداشت می شود که این گروه از خوراکی ها نقش مستقیمی بر سلامت افراد دارند.چهارفصل بودن کشور ایران شرایط را برای کاشت سبزی و صیفی از جمله بهره وری بیشتر از آب و تولید محصولات با کیفیت فراهم کرده و بر این اساس بازار مصرف داخلی در تمام فصول سال از این محصولات برخوردار است.اصغری با اشاره به اینکه کشاورزان در این تور آموزشی با ارقام‌های مختلف و روش کشت آشنا می‌شوند، اظهار داشت: در این تور سیستم آبیاری نوین به کشاورزان آموزش داده می شود تا آنان بتوانند بهره برداری خوب و مناسبی از روش کشت داشته باشند.وی افزود: به دلیل تنوع فوق العاده اقلیمی در کشور باید بهترین بذر را برای هر منطقه معرفی کنیم زیرا یک بذر خوب در چند نقطه کشور جواب یکسانی نخواهد داد.مدیرکل دفتر محصولات علوفه‌ای و جالیزی وزارت جهادکشاورزی بیان داشت: و این امکان فراهم شده تا کشاورزان بتوانند از بین ارقام متنوع انتخاب درست برای کشت داشته باشند.وی با بیان اینکه صادرات سبزی و صیفی سال گذشته بیش از ۱.۳ میلیارددلار ر ارزآوری برای کشور داشت، گفت: با توجه به بالا بودن میزان تولیدات سبزی و صیفی در کشور سال گذشته موفق به صادرات ۳.۳ میلیون تن سبزی و صیفی شدیم.اصغری گفت: وجود صادرات خوب در این حوزه موجب می‌شود تا شرایطی را فراهم آورد و بخشی از رفتارهای خوب و تکنولوژی‌های مناسب را به سایر بخش‌های کشاورزی انتقال دهد بازدیدهای این چنینی با هدف بهره برداری همه کشاورزان از تکنولوژی‌های خوب و مطلوب است.تور آموزشی، ترویجی و پژوهشی کشاورزی ویژه بهره برداران پیشرو کشور از روز شنبه در مزرعه مرکز آموزش عالی امام خمینی (ره) مشکین دشت فردیس آغاز شده بود پایان یافت.

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
وبگردی
آخرین اخبار