به گزارش ایسنا، دکتر مهربان پور، رئیس شعبه جنوب (شیراز) موسسه رازی با اعلام این خبر اظهار کرد: محققان این شعبه موفق شدند با راهاندازی مجموعه کامل دستگاههای پخت، بوسوز و خشک کن در ساختمانی مستقل، ضایعات تخم مرغ را به پودری مغذی جهت استفاده در خوراک دام تبدیل کنند.
وی افزود: با راهاندازی دستگاه پخت، تمام ضایعات تخم مرغ ناشی از تولید واکسن، پس از پخت و آب گیری توسط دستگاه خشک کن به پودری با درصد پروتئین و کلسیم بالا تبدیل میشود که قابل استفاده در صنعت تولید غذای دام است.
رئیس شعبه شیراز خاطرنشان کرد: هم اکنون این پودر مغذی توسط کارخانجات تولید غذای دام، از موسسه رازی شیراز خریداری شده و در صنعت مذکور مورد استفاده قرار میگیرد.
مهربان پور در پایان یادآور شد: با راهاندازی این سیستم گامی مهم در حفظ و نگهداری محیط زیست برداشته شد که ضمن تبدیل ضایعات تخم مرغ به ماده غذایی با درصد پروتئین و کلسیم بالا، از لحاظ اقتصادی نیز بسیارقابل توجیه است.