موج دلهره و استرس بازهم هواداران پاس را فرا گرفته است. این بار آنها در انتظار سرنوشت تلخ سقوط و ناکامی نیستند بلکه خاموشی مسئولانی را شاهدند که پاس را در مسیر مرگ تدریجی هدایت می‌کند.
کد خبر: ۲۵۵۷۱۹
تاریخ انتشار: ۱۴ تير ۱۳۹۵ - ۱۶:۵۰ 04 July 2016
موج دلهره و استرس بازهم هواداران پاس را فرا گرفته است. این بار آنها در انتظار سرنوشت تلخ سقوط و ناکامی نیستند بلکه خاموشی مسئولانی را شاهدند که پاس را در مسیر مرگ تدریجی هدایت می‌کند.

به گزارش ایسنا،، هر چند معاون سیاسی امنیتی استاندار همدان شایعه انحلال پاس را تکذیب کرد اما تا به امروز حرکتی از سوی مسئولان پیرامون روشن شدن سرنوشت پاس انجام نگرفته تا بازهم موجی از نگرانی بابت مرگ تدریجی پاس 63 ساله ایجاد شود.

به طور قطع در این بین هواداران فوتبال همدان از نابودی یکی از پرافتخارترین تیم‌های تاریخ فوتبال ایران مصون هستند و در عین حال قلب‌هایشان بیش از سایرین برای تیم محبوب شهرشان می‌تپد. سقوط پاس را خجالتی بزرگ برای شهرشان می‌دانند و هرگز مقصران این اتفاق ناگوار که برای دومین بار رخ داد را نمی‌بخشند.

شاید صبوری همین مردم همدان سبب شد پاس روان‌تر در مسیر سقوط قرار بگیرد چرا که تا لحظه آخر هم به حمایت از گردانندگان تیمشان پرداختند و حتی با سقوط پاس یقه‌گیر کسی نشدند.

با این حال همین هواداران چند روز پس از سقوط پاس بازهم با امید و آرزو سربلند کرده و این باور را در ذهن خود جای دادند که بازهم می‌توان پاس را از زمین به عرش رساند.

با وجود این حس امید، چاشنی بیم هم موجب شده تا با دلهره و نگرانی به فردای پاس نگاه کنند.

تنها واکنش مسئولان پس از 50 روز از سقوط پاس، تکذیب و مخالفت با طرح انحلال بود و غیر از این اظهارنظر، هیچ تصمیم یا حرکت مشخص برای شروع دوباره این تیم اتخاذ و یا اعلام نشده است.

مرگ تدریجی پاس محصول چراغ خاموشی مسئولان

برخی معتقدند مسئولان دنبال فرصت‌سوزی و مرگ تدریجی پاس هستند و برای تحقق این هدف چراغ خاموش پیش می‌روند تا در نهایت و زمانی‌که دیگر امکان تیمداری نیست، انحلال باشگاه را برملا سازند.

البته حیات پاس نمی‌تواند به انحلال ختم شود چرا که با بدهی‌های میلیاردی از یک طرف و غیرتجاری بودن باشگاه از سوی دیگر نمی‌تواند این تصمیم را به اجرا بگذارد ضمن اینکه تبعات سیاسی و اجتماعی زیادی برای مسئولان به همراه دارد!

استاندار همدان طبق اساسنامه رئیس هیئت مدیره باشگاه پاس است و به طور حتم تمام نگاه‌ها به سمت او خواهد بود و بعید است تصمیمی عجیب و تاریخی را برای پاس 63 ساله به این گونه بگیرد.

سرنوشت پاس در دستان نماینده دولت تدبیر و امید

به طور قطع دولت فعلی که شعارش تدبیر و امید است و استانداران نمایندگان آن در هر استان محسوب می‌شوند، باید بارقه‌های امید را با تدبیر درست در دل مردمان جامعه حفظ کنند و سطح آن را گسترش دهند.

هم‌اکنون زمام امور پاس در دستان شخص استاندار به عنوان نماینده دولت تدبیر و امید است و او باید بکوشد با تدبیر اصولی و اساسی پیرامون پاس، امید را در دل هواداران و دلسوزان این تیم ایجاد کند.

هواداران پاس این روزها از سقوط تیمشان سرخورده شده‌اند و یک خبر خوشحال‌کننده می‌تواند آنها را باردیگر در مسیر حمایت از پاس سرزنده کند.

از شایعه تا واقعیت

شنیده‌ها حاکیست استاندار برای لیگ دو قصد استفاده از مدیرعامل، کادر فنی و بازیکنان تماما بومی را دارد، هر چند نیم‌نگاهی هم به لیگ یکی شدن تیمش داشته و امیدوار است پاس همچنان در لیگ یک باقی بماند.

مباحث مطرح شده پیرامون تبانی و پرونده‌سازی پاس در کمیته صیانت و اخلاق از یک سو، خوش‌بینی از انحلال چند تیم لیگ یکی به علت مخالفت مسئولان و شرایط وخیم اقتصادیشان از سوی دیگر سبب شده تا استاندار مسرانه امیدوار به لیگ یکی شدن پاس باشد.

در پرونده تبانی به گفته عبدالحمید رمضانی، با وجود مسجل شدن آن در لیگ یک با توجه به مدارک و ادله ارائه شده، جسارت تصمیم‌گیری نهایی و اعلام دیده نمی‌شود و شاید تاکتیک آقایان فدراسیون‌نشین برای گذر زمان و در نهایت زیرخاک بردن این پرونده جنجالی است! اما دیدگاه برخی در این است که اثبات تبانی بسیار سخت و برای پاس ناشدنی است و به نتیجه نمی‌رسد.

عده‌ای دیگر هم خوش‌بین هستند تا تیم‌هایی که تاکنون تکلیفشان در لیگ یک مشخص نشده و امکان کناره‌گیری آنها بیشتر از حضورشان است، منجر به بازگشت پاس به این عرصه از مسابقات شود.

پاس خصوصی یا دولتی!

پاس در سال‌های گذشته هم به صورت دولتی و هم خصوصی مورد حمایت مالی قرار گرفته است و هنوز نتوانسته درآمد پایدار و مستقلی برای خود ایجاد کند.

برخی معتقدند این تیم با چاشنی سیاست همراه است و نمی‌توان آن را به طور کامل از بدنه استانداری خارج کرد وگرنه در این سال‌ها بودند سرمایه‌گذارانی که خواستار حمایت از پاس شدند.

عده‌ای نیز بر این باورند که استاندار همدان هم‌اکنون دنبال واگذاری پاس به بخش خصوصی است منتهی با این نگرش که نباید از استان خارج شود.

آنچه پیداست، پاس فعلا فرزند خوانده یا ناخوانده استانداری همدان محسوب می‌شود و باید حمایت لازم را داشته باشد.

بی‌تفاوتی نمایندگان مجلس از سرنوشت پاس

از 9 نماینده مردم استان همدان در مجلس شورای اسلامی، فقط یک نماینده با تاریخ پاس در همدان عجین است. دکتر حاجی‌بابایی از بانیان انتقال پاس به همدان بوده و تا همین چند سال قبل هم حمایت‌های خوبی از این تیم داشت اما هم‌اکنون که باردیگر به مجلس راه یافته، نسبت به پاس تاکنون نه حرکتی کرده و نه واکنشی نشان داده است.

خیلی‌ها امیدوارند که این نماینده مجلس بار دیگر پاس را زیر چتر حمایت خود قرار دهد و استاندار را یاری کند!

سایر نمایندگان همدان در مجلس اما موافق این شیوه اداره پاس نیستند. پاسی که بیشتر حیات‌خلوت غیربومی‌ها بوده و استعدادهای بومی را به سایر تیم‌ها گریزان کرده است. شاید بتوان با بومی‌سازی کامل پاس به‌ویژه در بخش بازیکنان و مربیان، دیدگاه منفی و انتقادی آنها را نسبت به پاس تغییر داد.

خداحافظی مدیرعامل پاس

عبدالحمید رمضانی به سیم آخر زد و با نگارش نامه‌ای به استاندار به عنوان شخص اصلی تصمیم‌گیرنده پیرامون پاس، عطای مدیریت در این باشگاه را به لقایش بخشید.

البته در نامه رمضانی خبری از استعفا نیست بلکه می‌تواند اینطور استنباط کرد که او با این نامه فعلا از جمع پاس جدا شد تا مسئولان نسبت به تعیین تکلیف امور مدیریتی و اداره تیم تصمیم‌گیری کنند.

وی در نامه‌اش اشاراتی به تلاش و زحماتش در مدت حضورش در همدان کرده و گلایه نسبت به بی‌توجهی مسئولان حتی در مقام پاسخگویی پیامکی یا تلفنی به او.

هر چند پس از انتشار این نامه در کمپین فوتبال همدان در فضای تلگرامی، واکنش‌های زیادی در حمایت از او شد.

البته شایعاتی مبنی بر چراغ سبز مسئولان نساجی برای حضور رمضانی در این تیم هم به گوش می‌رسد.

عید فطر، عیدی مسئولان به هواداران!

شنیده‌ها از یک منبع موثق خبر حکایت از عیدی مسئولان به هواداران پاس در عیدسعید فطر دارد.

گفته می‌شود استاندار همدان قصد دارد در همین یکی دو روز آینده که عیدفطر در پیش است، برای آینده پاس تعیین تکلیف کند!
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار