یک کارشناس ارشد تغذیه گفت: تغذیه ناسالم زمینه ساز بیمارهای غیر واگیر است و بیش از نیمی از ایرانیان تغذیه ناسالم دارند.
کد خبر: ۱۶۷۱۷۳
تاریخ انتشار: ۰۱ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۷:۲۲ 21 January 2016


یک کارشناس ارشد تغذیه گفت: تغذیه ناسالم زمینه ساز بیمارهای غیر واگیر است و بیش از نیمی از ایرانیان تغذیه ناسالم دارند.

به گزارش باشگاه خبرنگاران ؛ زهره موسوی اظهار داشت: مصرف کم سبزی و مصرف زیاد چربی و نمک در افراد به معنای تغذیه ناسالم است.

وی با هشدار نسبت به مصرف نمک های تقلبی و غیره بهداشتی به ویژه نمک دریایی، یادآور شد: این نمک ها عوارض خطرناکی برای بدن دارد و مصرف نمک های ید دار و تصفیه شده توصیه می شود.
موسوی، مصرف روغن های کلزا، زیتون و آفتاب گردان را مناسب دانست و گفت: از روغن نباتی جامد و نیمه جامد و پالم استفاده نشود زیرا این روغن ها موجب بالا رفتن فشار خون و گرفتگی عروق و بروز مشکلات قلبی فراوانی می شود.

وی بیان کرد: مصرف کنسرو، ترشیجات، تنقلاتی مثل چیپس و پفک، شیرینی، شکلات توسط افرادی که مبتلا به پرفشاری و قند مورد استفاده قرار می گیرند آسیب های جبران ناپذیری را پدید می آورند.

موسوی ادامه داد: سالانه ۳۰ هزار نفر بر اثر سرطان جان خود را از دست می دهند و ۹۰ هزار نفر به آمار مبتلایان افزوده می شود.
موسوی یادآور شد: در حال حاضر شایع ترین نوع سرطان های دستگاه گوارش، پوست، سینه، پروستات و مثانه است.


اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار