بسته ویژه خبری تابناک یزد:
رصد‌خانه «تابناک» ‌خبرهایی‌ برای مخاطبان آماده می‌کند که غیررسمی هستند یا اینکه کمتر از اهمیت خود، مورد توجه قرار می‌گیرند؛"مشکلات ناهمواری آسفالت معابر در یزد،فضای شهری یزد نشاط لازم را ندارد وجلیلی:افراد در حصر هیچ کوششی برای بازگشت به دامان نظام نکردند "رصد‌خانه امروز تابناک یزدرا تشکیل می‌دهند.
کد خبر: ۱۳۱۰۰۲
تاریخ انتشار: ۲۷ آبان ۱۳۹۴ - ۰۷:۴۸ 18 November 2015
مشکلات ناهمواری آسفالت معابر در یزد

دریچه‌های فاضلاب شهر عمدتا بالاتر یا پایین‌تر از سطح آسفالت قرار دارند و باعث انحراف موتورسواران و همچنین واردشدن خسارت به خودروها می‌شوند از این رو مردم از مسئولان انتظار دارند که به ساماندهی این دریچه‌ها اقدام کنند.

یکی از شهروندان یزدی با اشاره به وضعیت نامناسب دریچه‌های فاضلاب در نقاط مختلف شهر از جمله بلوار دانشجو، خیابان کاشانی و غیره می‌گوید: این دریچه‌ها باید هم‌سطح با آسفالت اجرا شوند تا در مسیر تردد خودروها و موتوسیکلت‌ها مشکل ایجاد نکنند.
«سامان حیدری» می‌افزاید: این وضعیت باعث شده که رانندگان زمان رسیدن به دریچه‌ها، از مسیر منحرف شوند تا درگیر موانعی که در اثر نصب نامناسب این دریچه‌ها ایجاد شده است، نشوند.
وی ادامه می‌دهد: متاسفانه شهرداری و شرکت آب و فاضلاب در نصب این دریچه‌ها و ساماندهی آسفالت آن هماهنگ نیستند و زمانی که این دریچه‌ها نصب می‌شود، شهرداری خیابان را آسفالت می‌کند و دریچه را پایین‌تر از سطح آسفالت قرار می‌دهد.
این شهروند می‌افزاید: در ادامه شرکت آب و فاضلاب دریچه را تغییر داده و در سطح بالاتری از آسفالت قرار می‌دهد و این باعث می‌شود که دریچه‌ها و سطح آسفالت همواره در ارتفاع متفاوتی قرار بگیرند.یکی از راکبان موتورسوار نیز هم‌سطح نبودن دریچه‌های فاضلاب با سطح آسفالت را باعث انحراف موتورها و زمین‌خوردن موتورسواران می‌داند.«رضا اسماعیلی» می‌افزاید: این معضل باعث از دست رفتن جان برخی از راکبان موتور در معابر شهر شده است و متاسفانه اصلا به چشم مسئولان نمی‌آید. وی اظهار می‌کند: لازم است که شهرداری و شرکت آب و فاضلاب به صورت همزمان برای ساماندهی این دریچه‌ها وارد عمل شوند.این شهروند یکی از نمونه‌های بروز این مشکل را در بلوار دانشجو مطرح می‌کند و می‌افزاید: این دریچه‌ها حتی می‌توانند در هدایت آب‌های سطحی و جلوگیری از آبگرفتگی معابر در نقاطی که فاقد چاه جذبی است، کمک کنند.


معاون فنی و عمرانی شهردار یزد می‌گوید: معضل دریچه‌های فاضلاب همواره مورد انتقاد شهرداری بود و این مشکل در بسیاری از معابر شهر مشهود است.«محمدرسول طهماسبی» از ورود بخش حقوقی شهرداری یزد برای ساماندهی دریچه‌های فاضلاب از سوی شرکت آب و فاضلاب خبر می‌دهد.وی می‌افزاید: حتی در مواردی که شهرداری به هم‌تراز کردن سطح آسفالت با دریچه‌ها اقدام می‌کند، پیمانکاران شرکت آب و فاضلاب استان دریچه‌ها را از سطح بالاتر می‌آورند.وی ادامه می‌دهد: این در حالی است که اگر دریچه‌ها هم‌سطح با آسفالت نصب شوند، در دفع آب‌های سطحی ناشی از بارندگی نیز موثر خواهند بود.طهماسبی می‌گوید: مسئولان شبکه فاضلاب شهر معتقد هستند که ورود آب‌های سطحی به شبکه فاضلاب مجاز نیست از این رو به بالا بردن سطح دریچه‌ها از سطح آسفالت خیابان اقدام می‌کنند.
این مسئول می‌افزاید: این در حالی است که ظرفیت شبکه فاضلاب شهر تکمیل نشده و ورود این آب می‌تواند به شست‌وشوی کانال نیز کمک کند.


معاون شهردار با تاکید بر این‌که حوضچه‌های کانال سایر تاسیسات شهری از جمله گاز، آب و مخابرات در گوشه‌های شهر قرار گرفته‌اند، همه دریچه‌های موجود در معابر را دریچه فاضلاب می‌داند. وی می‌گوید: ما از توجیهات مسئولان شبکه فاضلاب شهر متقاعد نشدیم چرا که ورود آب سطحی به این شبکه می‌تواند در تکمیل ظرفیت تصفیه خانه و پساب استحصالی هم مفید باشد اما همواره با آن مخالفت می‌شود.طهماسبی تاکید می‌کند: بالا بودن دریچه‌ها از سطح آسفالت خسارت قابل توجهی به خودروها وارد می‌کند و حتی منجر به انحراف موتوسیکلت‌ها می‌شود.


مجری شبکه فاضلاب شهر یزد درباره علت هم‌سطح نبودن دریچه‌های فاضلاب با سطح آسفالت می‌گوید: دریچه‌ها باید یک تا 2 سانتی‌متر بالاتر از سطح آسفالت نصب شود تا از ورود آب‌های سطحی به شبکه جلوگیری شود.«مهدی ثابتیان» می‌افزاید: بالا و پایین بودن دریچه فاضلاب در همه معابر شهر مشاهده نمی‌شود اما همواره سعی کرده‌ایم که از ورود آب‌های سطحی به شبکه جلوگیری کنیم.وی ادامه می‌دهد: باید توجه کرد که حجم شبکه جوابگوی ورود آب‌های سطحی نیست چرا که شبکه فاضلاب برای دفع آب‌های سطحی طراحی نشده است.این مسئول تاکید می‌کند: دفع آب‌های سطحی باید از سوی شهرداری و با اجرای طرح‌های مناسبی برای جمع‌آوری آب‌های سطحی انجام شود.ثابتیان می‌افزاید: پیمانکاران شرکت آب و فاضلاب مسئول مناسب سازی دریچه‌های فاضلاب شهری هستند و زمانی که دریچه‌ای بیش از حد از سطح آسفالت بالا باشد، به مناسب‌سازی آن اقدام می‌کنند.وی اظهار می‌کند: البته در مواردی که احتمال روکش آسفالت خیابان از سوی شهرداری وجود دارد، دریچه‌ها بدون تغییر باقی می‌مانند تا در اثر روکش آسفالت، در سطح مناسبی قرار گیرند در غیر این صورت نسبت به مناسب‌سازی ارتفاع آنها اقدام می‌شود تا دریچه‌ها به اصطلاح مفقود نشوند.

مجری شبکه‌ فاضلاب شهر یزد می‌گوید: اگر مردم احساس می‌کنند در نقطه‌ای از شهر دریچه‌ها بالاتر از سطح آسفالت قرار گرفته و شهرداری قرار نیست آن معبر را آسفالت کند، می‌توانند خیابان مزبور را به شرکت آب و فاضلاب معرفی کنند.
وی ادامه می‌دهد: پیمانکاران بخش بهره‌برداری از شبکه فاضلاب شهر یزد متولیان مناسب سازی دریچه‌های فاضلاب هستند و به درخواست‌های مردمی رسیدگی خواهند کرد.ثابتیان با بیان این‌که بیش از 30 هزار دریچه فاضلاب در شهر یزد وجود دارد، اضافه می‌کند: تقریبا در فاصله هر50 متر یک دریچه فاضلاب نصب می‌شود.همشهری

فضای شهری یزد نشاط لازم را ندارد

استاندار با بیان این که فضای شهری یزد نشاط لازم را ندارد، گفت: ضروری است برای افزایش نشاط اجتماعی و طراوت چهره‌ی شهر قدم برداریم تا مردم از رفت‌ و آمد در شهر احساس لذت بیشتری کنند.

"سید محمد میرمحمدی" همچنین تاکید کرد: از مهم‌ترین برنامه‌های استان، توسعه فضای سبز و نشاط‌آور برای مردم است و طبق گفته شهردار یزد در سال گذشته به فضای پارک‌های شهری، 50 هکتار اضافه ‌شده است.

وی متذکر شد: باید نیازهای مردم در حوزه شهری را شناسایی و رفع کنیم و تمام تلاشمان این باشد که روحیه برادری و تعامل در استان و جامعه حاکم شود.

عالی‌ترین مقام اجرایی استان که در نشست هم‌اندیشی با اعضای شورای اسلامی استان سخن می‌گفت، عنوان کرد: خوشبختانه در دولت تدبیر و امید، همفکری، تعامل و هم‌اندیشی مناسبی بین شوراهای اسلامی و مسئولان انجام‌شده و در شوراهای اسلامی یک نگاه قانونی در راستای خدمت به مردم حاکم شده است و دیگر شاهد برخی مجادله‌های بی‌فایده نیستیم.

وی ادامه داد: شایسته است که اعضای شوراهای اسلامی آشنایی جامعی نسبت به وظایف شوراها داشته باشند و در چارچوب وظایف قانونی خود برای خدمت بیشتر به مردم تلاش کنند.

میرمحمدی افزود: در استان یزد تعامل خوبی بین مسئولان مختلف وجود دارد و به فرمانداران نیز یادآوری شده که تعامل مؤثرتری با شوراهای اسلامی شهر و روستا داشته باشند.

وی تصریح کرد: تلاش کرده‌ایم از تمام ظرفیت‌های خارج و داخل استان برای فراهم نمودن شرایط بهتر در زندگی مردم استفاده کنیم و در این راستا اقدامات خوبی نیز انجام ‌شده است.

استاندار همچنین گفت: شوراهای اسلامی به ‌عنوان نمایندگان مردم باید برای بهبود اوضاع و شرایط مطلوب‌تر زندگی شهری مردم تلاش کنند و برای پیشبرد امور شهری و رعایت حقوق شهروندی تعامل و همکاری بیشتری با شهرداری‌ها داشته باشند.

"محمد فقیه خراسانی" رییس شورای اسلامی استان یزد نیز در ابتدای این نشست اظهار کرد: شورای اسلامی استان، بالاترین مرجع شورایی در استان است که رابط بین شوراها، مردم و مسئولان است.

وی افزود: شوراهای اسلامی شهر و روستا پتانسیل بسیار بالائی دارند که این مهم در بین برخی از مسئولان به‌ویژه در شهرستان‌ها نادیده گرفته می‌شود.

گفتنی است، هر یک از اعضای شورای اسلامی استان نیز در این نشست به بیان مشکلات و مسائل موجود در حوزه شهری استان پرداختند.ایسنا


جلیلی در یزد:افراد در حصر هیچ کوششی برای بازگشت به دامان نظام نکردند


سعید جلیلی، دیشب در همایش «زنده باد مرگ بر آمریکا» در دانشگاه یزد اظهار داشت: این استبداد رای است که بگوییم به جز تیم هسته‌ای شخص دیگری حق ندارد راجع به انرژی هسته‌ای،‌ برجام و توافقات صحبت کند و البته در این مسیر ساز و کارهایی وجود دارد که وقتی نهایی شد، باید همه برای اجرای آن کمک کنند.

جلیلی با اشاره به سخنانی که در مورد سخنرانی‌اش در مورد برنداشتن تحریم‌ها مطرح می‌شود، نیز افزود: آمریکا از تحریم به عنوان یک ابزار فشار استفاده می‌کند در حالی که خود آمریکا در برجام از واژه کاهش تحریم‌ها استفاده کرده نه برداشتن کامل تحریم‌ها.

وی خاطرنشان کرد: اگر در کشور ما فضایی حاکم شود که عده‌ای از بازگشت تحریم‌ها بترسند و مردم را بترسانند، آنگاه اهرمی در اختیار آمریکا قرار گرفته که از آن به خوبی برای گرفتن امتیازات مدنظر خود استفاده خواهد کرد.

جلیلی تصریح کرد: آمریکا باید بفهمد فضایی در کشور ما حاکم است که به او اجازه نمی‌دهد از هر موضوعی از جمله بازگرداندن تحریم‌ها به عنوان یک اهرم فشار استفاده کند و ملت ایران را از این بابت بترساند و معتقدیم کسی که ملت را از تحریم‌ها و قطعنامه بترساند، قصد دارد این اهرم را در دستان آمریکا موثر کند.

عضو شورای امنیت ملی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه آمریکا و غرب، پروژه جدیدی را رقم زده‌اند و با آمارهای اغراق‌آمیز مطرح می‌کنند که پیشرفت علمی در ایران هزینه‌های گزافی به نظام و دولت تحمیل می‌کند، اظهار داشت: بسیاری از اقداماتی که در جامعه ما انجام می‌شود، هزینه نیست بلکه سرمایه‌گذاری است و مقام معظم رهبری نیز در سخنان اخیر خود بارها بر پیشرفت علمی تکیه کردند.

وی افزود: ما باید نخست پیشرفت علمی را مدنظر داشته باشیم زیرا پیشرفت علمی، پیشرفت اقتصادی را نیز به دنبال خواهد داشت و دشمنان ما از پیشرفت‌های علمی ما نگرانند وگرنه دلسوزی برای هزینه‌های انجام شده در کشور ما ندارند.

جلیلی با اشاره به موضوع هسته‌ای و اینکه امروز دانشگاه ما باید بتواند پاسخ مناسبی برای اینکه چرا پنج کشور غربی و آمریکایی همه امور خود را رها کرده و به بحث مذاکره با ایران پرداخته‌اند، افزود: آنها نگرانند نکند ایران در سال‌های آینده بتواند بمب هسته‌ای بسازد و این در حالی است که آنها صدها و برخی‌ها هزاران بمب هسته‌ای دارند اما اینکه چرا همه با هم علیه ایران و پیشرفت‌های هسته‌ای ایران متحد شده‌اند، جای سئوال دارد.

عضو شورای امنیت ملی خاطرنشان کرد: همین غربی که ایرادهای بزرگ به قرون وسطی می‌گیرد و آن را به خاطر در حاشیه نگاه داشتن علم سرزنش می‌کند، امروز خود در سال 2015 می‌گوید که مبنا و محور تحقیقات را باید ما مشخص کنیم و می‌خواهند از این طریق، اجازه پیشرفت‌های علمی به ایران ندهند.

جلیلی تاکید کرد: اینکه امروز غرب در مورد هزینه‌های پیشرفت در ایران صحبت می‌کند به این دلیل است که می‌داند پیشرفت علمی، پیشرفت اقتصادی، توسعه و در نهایت قدرت کشورها را به دنبال دارد بر این اساس می‌خواهد از آن جلوگیری کند.

وی افزود: پیشرفت در هر مقطع و زمانی که باشد، با موانعی مواجه است و امروز موانع پیشرفت ما، همان‌هایی هستند که به دلیل خوی استکباری خود می‌خواهند همچنان آقا و رهبر دنیا باقی بمانند و این حق و امتیاز را برای خود قائل هستند که تا یک قرن دیگر، رهبر دنیا باشند و این موضوع را در اسناد بالادستی خود به طور رسمی منتشر کرده‌اند.

جلیلی تاکید کرد: امروز همه چیز در جهان را مناسباتی که توسط غرب و آمریکا تعریف شده، مشخص می‌کند و حتی در اخبار رسانه‌ها نیز می‌بینیم که همه از حادثه پاریس و 11 سپتامبر خبر دارند اما کسی از کشته شدن یک میلیون انسان در آفریقا طی سه ماه اطلاعی در دست ندارد.

وی تصریح کرد: سند استراتژی امنیت ملی آمریکا که به امضای اوباما رسید و به صورت رسمی نیز منتشر شد، بر این نکته تاکید دارد که آمریکا باید بتواند تا یک قرن آینده، رهبری خود را در جهان همچنان حفظ کند و هر چه مانع او شود، آمریکا می‌تواند با جنگ نظامی آن را از سر راه بردارد و در شرایطی در سال 2015 این موضوع را مطرح می‌کند که در جایی از دموکراسی و آزادی ملت‌ها سخن می‌گوید.

جلیلی اظهار داشت: استکبار و انحصار با یکدیگر پیوسته‌اند و همین استکبار است که می‌گوید چند کشور می‌توانند سلاح هسته‌ای داشته باشند و بقیه نمی‌توانند و مشخص نیست این حق را چه کسی برای آنها قائل شده است.

عضو شورای امنیت ملی تصریح کرد: امروز اگر صحبت از پیشرفت می‌کنیم، این موضوع خیالی و در یک فضای انتزاعی نیست و این بر اساس تعاریفی است که استکبار از خود داده و حق‌هایی است که برای خود قائل شده و معتقد است در یک قرن آینده باید رهبر جهان بماند و آنچه این نگاه را می‌شکند، روحیه و مبارزه انقلابی است.

وی افزود: نگاه و روحیه انقلابی می‌گوید ما به تو چنین اجازه‌ای نخواهیم داد و خود برای کشورمان تصمیم خواهیم گرفت و ما اگر امروز بخواهیم پیشرفت کنیم، باید این مانع را از مسیر خود برداریم نه اینکه از تحلیل‌های یک‌طرفه آمریکا هراس داشته باشیم و آن را مبنای عملکرد خود قرار دهیم.

جلیلی تاکید کرد: آمریکا با اغراق در برخی مسائل و بزرگ‌نمایی در آنها در صدد عوام‌فریبی است و جامعه دانشگاهی ما نباید مرعوب این عوام‌فریبی‌های آمریکا شود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود اظهار داشت: آنها که امروز شعار دموکراسی‌شان گوش فلک را کر کرده است، قوی‌ترین مناسبات سیاسی را با مستبدترین کشورها دارند و در این میان مردمی با اندیشه‌ای پیدا شده‌اند که با عنوان اسلام ناب محمدی (ص)، نظم جهانی آنها و دموکراسی بدلی آنها را بر نمی‌تابد و همه معادلات آنها را بر هم زده است.

جلیلی در بخش دیگری از سخنان خود در پاسخ به سئوال یکی از دانشجویان درباره مسئله حصر سران فتنه عنوان کرد: بعد از اتفاقات خرداد 88 که عده‌ای در صدد وتو کردن آرا مردم برای خود بودند، جریانات و اشکال‌تراشی‌ها تا هشت ماه ادامه داشت و تا آن زمان حتی بعد از آن خبری از حصر نبود و موضوع حصر زمانی مطرح شد که موضوع بیداری اسلامی پیش آمد و متحدان آمریکایی یکی پس از دیگری سرنگون شدند و 20 ماه بعد از انتخابات دوباره جریاناتی شکل گرفت که ایران را در بیداری اسلامی به حاشیه می‌کشاند و بیداری اسلامی را برای ایران یک تهدید می‌کرد.

وی ادامه داد: زمانی که یک فرصت دیگر برای ایران به تهدید تبدیل شد، آنگاه در 25 بهمن 89 حصر اتفاق افتاد و در تمام این مدت، افرادی که امروز در حصر به سر می‌برند هیچ کوششی برای بازگشت به دامان نظام نکردند.فارس




اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار