به گزارش تابناک مرکزی،علی اکبر در ،روز دوشنبه در شورای سیاستگذاری نهضت ملی احیای نان کامل اظهار داشت:در ترویج مصرف نان کامل، ۲ وجه شامل دولت و مردم مورد توجه است که در بخش مردمی، نباید افزایش قیمت صورت گیرد و در بخش دولتی هم باید دسترسی و فرهنگ سازی سلامت مورد توجه قرار گیرد.
مشاور وزیر در امور سلامت و نماینده وزیر کشور در شورای عالی سلامت و امنیت غذایی گفت: تولید نان کامل نباید به عنوان خوراک اصلی با افزایش قیمت در اختیار مردم قرار گیرد.
وی با بیان اینکه در ترویج نان کامل نباید هزینه از جیب مردم و سفره مردم هزینه شود،افزود: کسانی از این نوع نان استفاده میکنند که توان خرید نان به سبکهای دیگر ( سبوسدار) را ندارند بنابراین باید دامنه نظارت بر توزیع و قیمت این نان گسترده باشد.
مشاور وزیر کشور در امور سلامت گفت: در ترویج فرهنگ نان کامل باید سایر مشاغل مانند شیرینی پزیها و فتیرپزیها نیز مورد حمایت قرار گیرند.
دُر افزود: ۱۳۰ میلیون تن مواد غذایی برای ۸۰ میلیون نفر در کشور تولید میشود اما در بسیاری از موارد سوءتغذیه در بین مردم گزارش میشود زیرا، کشاورزی مبتنی بر تغذیه نیست.