بر اساس این گزارش، قاسم کریم زاده مدیرکل شیلات مازندران در سیزدهمین جلسه وبیناری قرارگاه امنیت غذایی استان اظهار کرد: برگزاری جلسات قرارگاه امنیت غذایی بازتاب خوبی داشته و سبب شده قیمت ها در بازار به تعادل برسد.
وی ادامه داد: روزانه ۵۰ تا ۷۰ تن ماهی از دریا صید می شود و در ۲۱ بازار استان به فروش می رسد.
مدیرکل شیلات مازندران ادامه داد: ۵۵ درصد صید از دریای خزر ماهی سفید، ۴۰ درصد کفال و ۵ درصد کپور است که در سبد صیادی صیادان قرار دارند.
کریم زاده خاطرنشان کرد: به طور میانگین ۱۵ درصد کاهش قیمت ماهی را در بازار شاهد هستیم.