تابناک فارس به نقل از ایانا: صدیقه مویدی با بیان اینکه میانگین برداشت در هر هکتار بالغ بر 900 کیلوگرم است، تصریح کرد: پیش بینی میشود بیش از ۹ تن محصول تولید و روانه بازار مصرف شود.
به گفته وی ؛ برداشت سنتی خرفه از نیمه مهرماه آغاز شده است و تا اوایل آبان ماه در دو مرحله انجام می شود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بیضا اظهار کرد: از مزایای کشت این محصول اصلاح الگوی کشت، جایگزینی گیاهان کم آب بر در زمان خشکسالی، دوره رشدی کوتاه، کاهش مصرف آب، بالا بودن ارزش غذایی، ایجاد اشتغال فصلی و رونق بازار است.
وی ابراز کرد: در طب سنتی از گیاه خرفه به عنوان تببر و ضدعفونی کننده استفاده میشود، در عین حال، مصرف خام برگهای این گیاه در درمان درد کلیه کاربرد دارد.