اوج بیداری و آگاهی با شهادت سرداران رخ داد/ ملت ما با شهادت بیدار می شود

گروه استان ها- مدیر کل بنیاد شهید استان البرز گفت: در ۴۶ سال گذشته استکبار و آمریکا شیطان بزرگ علیرغم ادعاهایی که دارد، نمی فهمد که با شهادت ملت ما بیدار می شود‌.
کد خبر: ۱۲۰۴۱۶۴
تاریخ انتشار: ۰۶ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۴:۳۸ 28 July 2025
به گزارش خبرنگار تابناک از استان البرز، امیرحسین دانشی کهن ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه، ضمن گرامیداشت یاد شهدای جنگ تحمیلی ۱۲ روزه اظهار کرد: اگر سردار و دانشمندی را شهید می کنند هزاران سردار و دانشمند دیگر به میدان می آیند و اگر مردم را به شهادت رساندند هزاران نفر با ارده پولادین در مقابل دشمنان ظهور خواهند کرد. در ۴۶ سال گذشته استکبار و آمریکا شیطان بزرگ علیرغم ادعاهایی که دارد، نمی فهمد که با شهادت ملت ما بیدار می شود‌.
 
وی افزود: اوج بیداری و آگاهی با شهادت سرداران اتفاق افتاد، دشمنان با خیال خام خودشان می گفتند مسئولین ارشد را به شهادت برسانند، نظام جمهوری اسلامی تغییر می کند اما این اتفاق نیفتاد و بار دیگر آیه ۵۴ سوره مبارکه آل عمران وَمَكَروا وَمَكَرَ اللَّهُ ۖوَاللَّهُ خَيرُ الماكِرينَ رقم خورد و همبستگی و بیداری مردم ایران توطئه ها و نقشه های آنان را بر آب کرد.
 
مدیرکل بنیاد شهید استان البرز با بیان اینکه ۱۷ مرداد روز خبرنگار و مزین به نام شهید محمود صارمی است که در مزار شریف به شهادت رسید، گفت: در زمانی که منطقه مقاومت در نقطه جوش تاریخی ایستاده و آماج جنگ ترکیبی است و قدس در اشغال صهیونیست ها است و وقایع بزرگی اتفاق افتاده و رژیم صهیونیستی جنایات بزرگی انجام می دهد و جوامع بین المللی و حاکمان کشورها سکوت مرگباری را اختیار کردند و خبرنگاران مهمترین روایت ها را تاریخ نگاری می کنند.
 
وی خطاب به خبرنگاران گفت: شما اگر ننویسید، استکبار خواهد نوشت. اکنون وقایع در تاریخ ثبت خواهد شد که چه اتفاقاتی در این دوران افتاده در این جنگ تحمیلی ۱۲ روزه که کشور ما آماج حملات شیاطین بزرگ رژیم آمریکا با همراهی تل آویو اتفاق افتاد و می خواستند ما را منزوی و تجزیه کنند و آنچه خدا می خواست اتفاق افتاد.
 
دانشی کهن بیان افزود: در زمانی که ما شاهد سقوط تمدن پوسیده غرب  هستیم، نقش هر فردی در هر مسئولیتی است می تواند حماسه آفرین باشد و این روایتگری و حماسه آفرینی ها را شهید آوینی ها و خبرنگاران دیگر به خوبی محقق کردند و توسط شما ادامه پیدا می کند.
 
مدیرکل بنیاد شهید استان البرز در خصوص اقدامات بنیاد شهید استان در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه تصریح کرد: در روزهای ابتدایی جنگ، جلسه با حضور ایثارگران دستگاه های انتظامی و نظامی شکل گرفت که اگر استان البرز مورد هدف قرار گرفت به موقع اطلاعات شهدا و مجروحان را جمع آوری کنیم و هماهنگی های بین دستگاهی انجام شد.
 
وی با بیان اینکه در امامزاده محمد (ع) و امامزاده طاهر(ع)  محل دفن شهدا آماده شد، گفت: به غیر از سپاه استان، چند نقطه از استان از جمله سایت موشکی، فرودگاه پیام، سپاه ساوجبلاغ مورد حمله رژیم صهیونیستی قرار گرفت.
 
وی با بیان اینکه در مجموع ۸۰ نفر از استان البرز در حملات ددمنشانه  اسراییل به شهادت رسیدند گفت: احراز هویت تمام شهدای استان انجام شده و طراحی سنگ قبور شهدا توسط هنرمندان انجام شد و بخش زیادی از عملیات نصب سنگ قبر شهدا انجام شده است.
 
وی عنوان کرد: مجروحین جنگ اخیر دو گروه مردمی و نظامی و انتظامی هستند که فرآیند مجروحین گروه دوم در داخل مجموعه های خودشان انجام شد و بعد به بنیاد معرفی می شوند‌ و تمام نیازهای آنها احصا شده است.
 
مدیرکل بنیاد شهید استان البرز ادامه داد: گروه مردمی طبق لیست بیمارستان ها، به فرمانداری مراجعه می کنند و پس از بررسی در شورای تامین استان و تایید، به کمیسیون درصد ارجاع و فرمانداری ها اقدامات اهراز جانبازی را انجام می دهند. 
 
حجت الاسلام والمسلمین رزاقی، مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در ‌بنیاد شهید البرز به نقش بی بدیل  امام سجاد (ع) و حضرت زینب (س) در واقعه عاشورا اشاره کرد و گفت: اگر کسی تبیین نکند و خبر را نرساند و واقعه در همان جایگاه می ماند و تبیین نمی شود و حضرت زینب(س) واقعه کربلا را تبیین کردند. به همین منظور بعد از نقش آفرینی حضرت زینب (س)  سلسله بنی امیه تضعیف و از بین رفت.
 
وی با بیان اینکه اگر انسان در دایره تبیین قرار دارد باید صبر داشته باشد، گفت: دومین مسئله شجاعت است و تبیین و تشریح وقایع نیازمند شجاعت است تا به درستی به مخاطبان اطلاع رسانی شود.
 
خبرنگار: مریم ابوئی
/س/
آخرین اخبار