همزمان با ماه مبارک رمضان صورت گرفت

رهایی یک محکوم به قصاص نفس در کرج با گذشت اولیای دم

گروه استان ها- دادستان عمومی و انقلاب کرج گفت: یک محکوم به قصاص نفس که برای هشت سال در زندان بود با تلاش‌های انجام شده در شعبه ششم اجرای احکام کیفری کرج و همت خیرین، به گذشت اولیای دم منتهی و از مجازات رهایی یافت.
کد خبر: ۱۱۹۷۴۸۸
تاریخ انتشار: ۲۳ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۲ 13 March 2025

رهایی یک محکوم به قصاص نفس در کرج با گذشت اولیای دم به مناسبت ایام ماه مبارک رمضان

به گزارش تابناک از استان البرز، به نقل از روابط عمومی دادگستری کل البرز، حسن مددی با اعلام رهایی یک محکوم به قصاص نفس که برای مدت هشت سال در زندان، در انتظار اجرای حکم بود گفت: این محکوم 26 ساله در یک درگیری در محل سکونت خود در سال 1395 مرتکب قتل می‌شود و پس از آن در بازداشت بود.

وی با بیان اینکه محکوم در این پرونده از زمان بازداشت با تایید رای در دیوان عالی کشور در ندامتگاه مرکزی کرج در انتظار اجرای حکم قصاص نفس بود اضافه کرد: با تلاش‌های انجام شده در شعبه ششم اجرای احکام کیفری کرج و کمک خیرین و مذاکرات متعدد، روز گذشته اولیای دم با حضور در اجرای احکام کیفری کرج به مناسبت ایام ماه مبارک رمضان از حق خویش گذشتند.

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان البرز با تقدیر از تلاش‌ها و مذاکرات انجام شده توسط قاضی شعبه ششم اجرای احکام کیفری کرج و خیرین در این پرونده تصریح کرد: بدون شک، گذشت پدر و مادر مقتول از حق قانونی و شرعی خویش و بخشیدن دوباره زندگی به این جوان به مناسبت ایام ماه مبارک رمضان، مهمترین نقش را در این سازش داشته است.

اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار