به گزارش خبرنگار تابناک در استان البرز؛ پس از جنگ دوم جهانی و ظهور قدرت جدیدی به نام «آمریکا» در جهان که با بمباران ضدانسانی اتمی هیروشیما و ناکازاکی بدست آمده بود، یکه تازی یانکی ها در جهان شروع شد.
هر چند در این دوره جهان به دو قطب شرق به سرکردگی شوروی و غرب به سرکردگی آمریکا تقسیم شده بود، اما در ابتدای دهه 90 میلادی با فروپاشی شوروی و تک قطبی شدن جهان، یکه تازی های سران واشنگتن در عرصه های مختلف سیاسی، نظامی و اقتصادی نیز روز افزون شد، تا حدی که نه تنها بسیاری از کشورهای حتی معمولی جهان سیاست های خود را با واشنگتن هماهنگ کردند بلکه قدرت های پیروز در جنگ جهانی دوم همچون فرانسه و انگلیس نیز زیر بلیط آمریکا قرار گرفتند.
یکه تازی های آمریکا در جهان روز به روز پس از تک قطبی شدن دنیا افزایش یافت و حد و مرزی برای خود متصور نبود به حدی که یانکی ها حتی به همپیمانان غربی خود نیز رحم نکردند و با ترفندهای فراوان از جمله جاسوسی نظامی و پروپاگاندا رقبای غربی خود را در بازار فروش سلاح تقریبا خلع سلاح کردند و طی چند دهه اخیر نگداشته اند چرخ صنایع نظامی کشورهای غربی به راحتی بچرخد.
یکه تازی آمریکایی ها در صنعت هوایی به ویژه تولید و فروش انواع جنگنده - بمب افکن ها از جملهf15، F16 و F35 و همچنین سامانه های پدافندی هوایی همچون پاتریوت و تاد با تبلیغات فراوان و حتی گروکشی، نجات بخش بسیاری از کارخانه های آمریکایی هواپیماسازی و صنایع جانبی آن شد و سود سرشاری را برای یانکی ها به ارمغان آورد.آمریکایی ها در ادامه با به راه انداختن جنگ های مختلف در جهان به ویژه در غرب آسیا و کشتار مسلمان تسلیحات خود را به بوته آزمایش و فروش گذاشتند.
دونالد ترامپ رییس جمهور سابق آمریکا فقط در یک مورد قرارداد فروش تسلیحات به عربستان که در جنگ علیه مردم مظلوم یمن منعقد شد، نزدیک به 460 میلیارد دلار به عربستان سلاح فروخت، قراردادی که در آن فروش انواع جنگنده - بمب افکن و سامانه های پدافند هوایی پاتریوت در نظر گرفته شد.
گسیل انواع جنگنده – بمب افکن های F15، F16 و F35 در کنار چندین سامانه پدافند هوایی پاتریوت و تاد به رژیم صهیونیستی که در قالب کمک های سالیانه واشنگتن به تل آویو می باشد از دیگر فعالیت های سران واشنگتن در منطقه غرب آسیا می باشد که عملا مردم مسلمان کشورهای فلسطین، عراق، لبنان، سوریه و یمن را هدف گرفته است.
در سال های اخیر آمریکا توانست با بزرگ نمایی قدرت نظامی و تسلیحات خود، عملا بازار این صنعت را در اختیار بگیرد و بسیاری از کشورها اقدام به خرید تسلیحات از واشنگتن کردند و این در حالی بود که سکه، روی دیگری هم دارد.
آمریکا با تجاوز و حضور غیرقانونی در کشورهایی همچون سوریه و عراق و شرکت در جنگ یمن، عملا اقدام به نمایش تسلیحات خود کرد و در ظاهر نشان داد که تسلیحات آمریکایی از قدرت بالایی برخوردار هستند ولی این موضوع روی دیگر سکه بود، چرا که رزمندگان یمنی با حلمات موفق چندین باره پهبادی و موشکی خود به پالایشگاه آرامکو عربستان، عملا توانایی سامانه پدافند آمریکایی پاتریوت که با قیمت بالایی به سعودی ها فروخته شده بود را زیر سئوال بردند.
استقرار پدافند سامانه های هوایی پاتریوت در عراق، سوریه و سرزمین های اشغالی (در سه سال گذشته سامانه تاد نیز در فلسطین اشغالی مستقر شده) ولی عملا نتوانسته از حملات موشکی و پهبادی مقاومت و در راس آن ایران بکاهد و از طرف دیگر ناتوانی سامانه های پدافند هوایی آمریکایی همچون پاتریوت و تاد را بیشتر نمایان کرد.مقابله مقتدرانه سامانه های پدافند هوایی ایرانی با بمب افکن های رژیم صهیونیستی در بامداد روز پنجم آبان ماه سال 1403 که در آن ده ها نوع جنگنده - بمب افکن F15، F16 و F35 اقدام به حمله به خاک کشور عزیزمان کرده بودند و فرار آن ها قبل از ورود به ایران یک نمونه بارز از توان جمهوری اسلامی در کنار ادعاهای توخالی آمریکایی ها و صهیونیست ها در توانمندی جنگنده - بمب افکن های F35 و F16 می باشد.
پیش از این نیز در سال 1398 و در پاسخ به اقدام تروریستی آمریکا در به شهادت رساندن سپهبد حاج قاسم سلیمانی فرمانده سابق نیروی قدس سپاه، سامانه پدافندی پاتریوت که در پایگاه عین الاسد عراق و اطراف آن نیز نتوانسته بودند موشک های ایرانی را رهگیری نمایند و موشک های ایرانی، این پادگان که نظامیان تروریست آمریکایی در آن مستقر بودند را درنوردیدند.
حمله موشکی و پهبادی چندین باره رزمندگان یمنی به پالایشگاه آرامکو در عربستان و ناتوانی سامانه های پاتریوت از دیگر نمونه های ناکارآمدی این سامانه می باشد.
حمله چندین باره پهپادی موشکی و راکتی رزمندگان مقاومت به پایگاههای آمریکایی در التنف سوریه و همچنین چاه های اشغالی نفت این کشور در دیرالزور همچون العمر و کونیکو و ناتوانی سامانه های پدافند هوایی آمریکا از دیگر نمونه های ناکارآمدی این سامانه ها می باشد.
کلام پایانی:موضوع مهم در این مبحث ناتوانی سامانه های پدافندی آمریکایی تاد و پاتریوت و دیگر سامانه های پدافندی رژیم صهیونیستی در سرزمین های اشغالی می باشد به حدی که عملیات وعده صادق یک و دو در کنار حملات پهبادی و موشکی حزب الله به سرزمین های اشغالی به طور دقیق ثابت کرد که این سامانه ها توانایی مقابله با موشک های مقاومت را ندارند و ادعاهای مقامات تل آویو و واشنگتن طبل توخالی می باشد و تلاش آن ها برای فروش این سامانه همان دروغ فروشی به سبک آمریکایی و صهیونیستی می باشد، دروغی که به دو منظور انجام می شود؛ اول: بزرگ نشان دادن قدرت خود، دوم: فروش سامانه های دروغین خود.
عملیات وعده صادق 3 که امروز (شنبه) حتمی بودن آن با فرمایشات رهبر معظم انقلاب کلید خورد، مطمئنا خط بطلانی دیگر بر دروغ فروشی های سران واشنگتن و تل آویو خواهد کشید و درس فراموش نشدنی به آنها خواهد داد، عملیاتی که پیروزی آن را خداوند وعده داده است.