معاون سازمان صنعت،معدن و تحارت قم گفت: فروش کالاهای موجود در واحدهای صنفی و عرضه آن با قیمت جدید ممنوع است و توزیع‌کنندگان باید کالاهای موجود قبلی را با همان قیمت خریداری‌شده به فروش برسانند.
کد خبر: ۹۱۳۱۸۲
تاریخ انتشار: ۱۰ آبان ۱۳۹۹ - ۱۱:۰۲ 31 October 2020

به گزارش تابناک قم، احمدرضا سمیعی‌نسب با اشاره به مقابله قانونی با هرگونه گران‌فروشی در سطح بازار اظهار داشت: فروش کالاهای موجود در واحدهای صنفی و عرضه آن با قیمت جدید ممنوع است و توزیع‌کنندگان باید براساس فاکتور خرید، میزان سود مصوب و قانونی را افزایش دهند و کالاهای موجود قبلی را با همان قیمت خریداری‌شده به فروش برسانند.

وی با بیان اینکه در عرضه مرغ، تخم‌مرغ و گوشت نظارت بر سطح بازار وجود دارد و فروش این اقلام اساسی بالاتر از قیمت مصوب به معنای گران‌فروشی است، افزود: اقلام اساسی در بازار گاهی به دلیل نوسان، روند افزایشی و کاهشی در قیمت‌گذاری دارند و اصناف توزیعی باید براساس قیمت اعلام‌شده روزانه، اقلام را در اختیار مشتریان قرار دهند و از اعمال قیمت‌های خودسرانه پرهیز کنند.

معاون بازرسی و نظارت سازمان صنعت،‌ معدن و تجارت قم ابراز کرد: روزانه 40 تن مرغ گرم با همراهی مرغداران و براساس قیمت مصوب توزیع می‌شود و مازاد مرغ جهت خروج از استان و یا به‌صورت قطعه‌بندی در اختیار مرغدار قرار می‌گیرد.

وی با اشاره به رشد 40 درصدی بازرسی‌ها از تخلفات اقتصادی در بازار عنوان کرد: شهروندان می‌توانند افزایش قیمت خودسرانه کالا و گران‌فروشی را به اطلاع مسئولان در بازرسی و نظارت سازمان و سامانه 124 گزارش دهند، دراین‌باره شهروندان نباید نسبت به گران‌فروشی‌ها بی‌تفاوت باشند.

سمیعی‌نسب مقابله با قاچاق به‌عنوان یکی از تخلفات بزرگ اقتصادی را از وظایف مهم بازرسی دانست و ادامه داد: در شش ماه نخست سال حدود 4 هزار بازرسی در جهت کشف کالای قاچاق در سطح استان قم انجام‌شده است.

وی پیرامون وضعیت عرضه لاستیک خاطرنشان کرد: عرضه لاستیک سنگین از طریق سامانه در کل کشور با همراهی اداره راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای توزیع می‌شود و نظارت کاملی با اخذ اطلاعات از سامانه برای جلوگیری از انحراف در سطح کشور و استان قم وجود دارد.

معاون بازرسی و نظارت سازمان صنعت،‌ معدن و تجارت قم عنوان کرد عرضه لاستیک سبک در هیچ استانی به‌صورت سامانه‌ سراسری انجام نمی‌شود و به همین دلیل کنترل توزیع لاستیک تا حدی سخت و دشوار است.

وی با تأکید بر اینکه جهت توزیع لاستیک خودروهای سبک در قم، سامانه استانی ویژه عوامل توزیع با هماهنگی ستاد تنظیم بازار تعریف‌شده است یادآور شد: متقاضیان باید با قید مشخصات خودرو، پلاک و کد ملی اقدام به ثبت‌نام کنند.

سمیعی‌نسب اضافه کرد: توزیع لاستیک جزء اولویت‌های نظارتی در سطح بازار است و نحوه توزیع و ثبت‌نام نیز ارزیابی می‌شود، در خصوص خودروهای صفر نیز بعد از 6 ماه امکان ثبت‌نام و دریافت لاستیک وجود دارد.

منبع: تسنیم
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار