مدیر بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی البرز اعلام کرد که از ابتدای سال جاری تا کنون 2 هزارو 150 واحد که مواد غذایی فاسد و بدون مشخصات عرضه می کردند با حکم قضایی پلمب شدند.
کد خبر: ۷۲۲۹۶۷
تاریخ انتشار: ۱۶ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۰:۰۵ 07 March 2019

مقصود جعفری نیا در حاشیه مانور سلامت نوروزی سال 98 اظهارداشت: نظارت های ویژه دانشگاه علوم پزشکی البرز بر مراکز عرضه مواد غذایی و غیره از امروز تا 20 فروردین ماه سال آینده ادامه خواهد داشت. 
وی ادامه داد: از جمله اقداماتی که در دستور کار قرار گرفته ، کنترل بهداشت آب و مواد غذایی و اماکن عمومی مثل پارک ها و فضاهای سبز است .
این مسئول گفت: نظارت بر اسکان مسافران و مراکز پذیرایی در ایام نوروز با جدیت پیگیری می شود.
جعفری نیا اظهارداشت: بهداشت تجهیزات و ساختمان و نحوه عرضه نیز کنترل خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه روزانه در قالب 60 اکیپ سیار نظارت ها آغاز شده ، افزود: در روزهای تعطیل 10 تیم از هشت صبح تاساعت 24 در سطح استان فعال هستند.
وی بیان داشت: سامانه 190 هرگونه شکایت را دریافت می کند و 24 ساعت نتیجه ثبت می شود که از طریق تلفن های همراه می توانند بدون کد و پیش شماره گرفت. 
جعفری نیا اظهارداشت: کنترل کلر سنجی و نمونه برداری از آب را داریم که گزارش ها به صورت روزانه جمع بندی و به وزارت بهداشت ارجاع داده می شود.
وی ادامه داد:در استان البرز 47 هزار واحد صنفی زیر مجموعه نظارتی دانشگاه علوم پزشکی هستند.

برچسب ها: پلمپ ، واحد صنفی ، البرز
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
وبگردی
آخرین اخبار