کارشناس مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، با اشاره به سم زدا بودن ترخون، اظهارداشت: بوی تند ترخون موجب مهار رشد میکروب های پوست و کاهش بوی نامطبوع بدن می شود.
کد خبر: ۷۰۱۷۱۶
تاریخ انتشار: ۲۰ دی ۱۳۹۷ - ۰۸:۲۵ 10 January 2019
 ترکیبات موجود در ترخون، برای پیشگیری از لخته شدن خون، التهابات، اسپاسم، فشارخون و تصلب شرائین (سفتی جدار رگ ها) مؤثر است.

به گزارش تابناک کهگیلویه و بویراحمد کارشناس مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، گفت: اسانس تند موجود در ترخون، می تواند جایگزین مناسبی برای نمک محسوب شده و مصرف آن به همراه غذا برای بیماران قلبی، افراد مبتلا به فشار خون و رژیم های لاغری توصیه می شود.
 
با این سبزی از فشار خون پیشگیری کنید + تصویر

مهندس اکرم پایدار با بیان اینکه ترخون نوعی آرامبخش ملایم است، افزود: از دیگر خواص این سبزی، تقویت اعصاب و کمک به هضم غذاهای پرچرب، تسکین درد و رفع مشکلات قاعدگی مانند تهوع و ضعف است.

این کارشناس مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، با اشاره به سم زدا بودن ترخون، اظهارداشت: بوی تند ترخون موجب مهار رشد میکروب های پوست و کاهش بوی نامطبوع بدن می شود.

پایدار یادآور شد: ترخون با کمک به افزایش قدرت دفاعی بدن، شدت عوارض بیماری های ویروسی را کاهش می دهد.
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار