رئیس اداره دامپزشکی شهرستان فردیس گفت: 50 درصد گوشت قرمز مورد نیازهای بازارهای استان البرز توسط کشتارگاه صنعتی این شهرستان تامین می شود.
کد خبر: ۶۵۸۸۶۱
تاریخ انتشار: ۰۲ مهر ۱۳۹۷ - ۱۰:۲۶ 24 September 2018

محمدمهدی راهنورد افزود: در کشتارگاه صنعتی فردیس روزانه 750 راس دام سبک (گوسفند و بز) و 100 رأس دام سنگین (گاو و گوساله) و شترمرغ زیر نظارت کارشناسان دامپزشکی کشتار می شود.
وی ادامه داد: کشتارگاه صنعتی فردیس افزون بر استان البرز، بخشی از گوشت قرمز شهرستان های غربی استان تهران را تامین می کند.
راهنورد افزود: برای پیشگیری از شیوع بیماری های مشترک انسان و دام، کارشناسان دامپزشکی ، مراحل کشتار و فرآوری گوشت قرمز را مراقبت و نظارت می کنند.
وی از مصرف کنندگان گوشت قرمز در استان البرز خواست درصورت مشاهده موارد مشکوک ، مراتب را با سامانه رایگان 1512 دامپزشکی البرز در میان بگذارند.
اکنون یک کشتارگاه صنعتی و 4 کشتارگاه نیمه صنعتی در استان البرز فعال هستند و سالانه حدود 9 هزارو 510 تن گوشت قرمز در کشتارگاه های البرز استحصال می شود.
سرانه مصرف گوشت در استان البرز 11.4 کیلوگرم است.

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
وبگردی
آخرین اخبار