جلوگیری از ۱۶۰۰ برند غیر استاندارد
معاون وزیر کشاورزی از استاندارد سازی 9 هزار برند فرمول کودشیمیایی خبر داد و گفت: حدود یک هزار و 600 برند فرمول شیمیایی استاندارد نبود و از توزیع آن جلوگیری شد.
کد خبر: ۵۹۲۱۳۴
تاریخ انتشار: ۲۸ فروردين ۱۳۹۷ - ۲۰:۰۰ 17 April 2018

 به گزارش تابناک البرز٬ اسکندر زند در کارگاه آموزشی مدیریت سبز که در مرکز آموزش عالی امام خمینی(ره) مشکین دشت فردیس برگزار شد،همچنین از استاندارد سازی 800 برند فرمول سم خبر داد و تاکید کرد: حدود 10 درصد از این سم ها دارای کنترل کیفیت نبوده و خارج شده است و مطالعات بر روی برند های سم و کود شیمیایی ادامه دارد.

وی یکی دیگر از اهداف کارگاه مدیریت سبز را حفاظت از ذخایر آب و خاک اعلام کرد و گفت: این ذخایر از مهمترین مباحث هستند که امید داریم بتوانیم در راستای تداوم آنها اقدام کنیم.

معاون وزیر و رییس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی گفت: حفاظت از اکوسیستم و افزایش بهره وری آب مهمترین اقدامات وزارت جهاد کشاورزی خواهد بود.

وی افزود: می خواهیم از اقلام کم آب برای کشت استفاده کنیم و این مهم یکی از برنامه های وزارت خانه کشاورزی است.

 زند افزود: در اولویت قراردادن کیفیت در اقدامات کشاورزی ضروری است و باید به سمت و سوی بازارمحوری پیش برویم و تولید محور نباشیم، مسیر خود را هم جهت با حفاظت از محیط زیست قرار دهیم.


زند با بیان اینکه مسئله توسعه پایدار فقط در کشاورزی نیست، گفت: همه اجزاء جامعه باید به سمت پایداری پیش بروند و همه چیز باهم هماهنگ باشد.


معاون وزیر کشاورزی با اشاره به لزوم ترویج افکار توسعه پایدار در جامعه، اظهار داشت: باید به سمت کاهش فقر و افزایش کمیت تولیدات کشاورزان حرکت کنیم و افکار توسعه پایدار را در ذهن مسئولان مربوطه جا بیندازیم.


وی با بیان اینکه کیفیت پایدار اکوسیستم از جمله مواردی است که در تولید محصولات پایدار تاثیر دارد، افزود: تلاش می کنیم این پایداری در تمام استان های کشور ایجاد شود.


وی در ادامه با بیان اینکه کارگاه دو روزه مدیریت سبز توسط دفتر محیط زیست با هدف بهبود وضعیت کشاورزی توسعه پایدار برگزار شده است، افزود: وزارت کشاورزی 4 هدف مهم کاهش فقر، افزایش کمیت تولیدات کشاورزی، افزایش کیفیت تولید و حفظ محیط زیست را پیگیری می کند.


معاون وزیر کشاورزی با اشاره به لزوم کاهش آلاینده هایی که به محیط زیست ضربه می زنند، تاکید کرد: باید محصولات کشاورزی به نحوی تولید شوند که منابع پایدار برای نسل های بعد بماند و موجب تخریب محیط زیست نشود.  

 

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
وبگردی
آخرین اخبار