طالبی یکی از پرطرفدارترین میوه های فصل تابستان حتی در آن سوی دنیاست و به خاطر عطر و طعم دلپذیرش بسیارمحبوب است.
کد خبر: ۴۲۵۳۷۲
تاریخ انتشار: ۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۰۷:۴۹ 17 May 2017
به گزارش تابناک : به نقل از بیتوته نام انگلیسی طالبی Cantaloupeاست که از نام یک دهکده در ایتالیا به نامCantalup گرفته شده که در این محل طالبی برای اول بار در سال 1700 میلادی کاشت شده است.


طالبی متعلق به خانواده خیار و کدو است. گرمک و طالبی، شبیه خربزه هستند و از جهت غذا و پزشکی شباهت زیادی به خربزه دارند با این تفاوت که پیش از خربزه می رسند و لطیف تر هستند و هضم آنها آسان تر است. طالبی و گرمک از میوه های پرآب فصل تابستان است. طالبی شیرین و خوشبوتر از گرمک است. قسمت های مورد استفاده طالبی و گرمک عبارتند از:میوه و تخم میوه.




فواید تغذیه ای طالبی


طالبی یکی از بهترین منابع ویتامینA است و مملو از بتا کاروتن است که در بدن تبدیل به ویتامینA می شود. در یک فنجان آب طالبی فقط 56 کالری انرژی وجود دارد ولی 129% نیاز روزانه ما به ویتامینA را تامین می کند که تاثیر آن در بهبود بینایی و پوست بدن بر همه واضح است.




خواص درمانی گرمک و طالبی

1. طالبی میوه ای اشتها آور است.

2. طالبی، ادرارآور، نرم کننده (ملیّن) و موجبطراوت و شادابی پوست بدن است.


3. خوردن طالبی، بعد از غذا برایدرمان کم خونی مفید است.


4. مصرف طالبی برای کسانی که سل ریوی دارند و یا مبتلا به یبوست و بواسیر هستند، مفید است.


5. گرمک سرشار از ویتامین هایa وc و سلولز است.


6. گرمک ملّین است؛ مخصوصاً برای کسانی که از یبوست می نالند مفید است.


7. گرمک و طالبی، تشنگی را در تابستان تسکین می دهد.


8. گوشت طالبی برای تسکین سوختگی های سطحی و یا درمان ورم پوست موثر است.


9. آب طالبی برای نرم نمودن پوست مفید است.




۲۰ میلیون تن زباله در سال نتیجه فرهنگ غلط و نبود مدیریت است

چالش های اقتصاد ایران در سال ۹۶

نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار