معدوم‌سازی 11 تُن گوشت فاسد در نیشابور

رئیس اداره دامپزشکی نیشابور گفت: 11 تُن گوشت فاسد و بیش از 4 هزار کیلو مواد غیرقابل مصرف از ابتدای امسال در نیشابور ضبط و معدوم شده است.
کد خبر: ۱۱۰۵۰۹
تاریخ انتشار: ۲۰ مهر ۱۳۹۴ - ۱۸:۰۷ 12 October 2015
به گزارش تابناک خراسان رضوی علی سلیمانی در گفت‌وگو با فارس اظهار داشت: در نیشابور به هیچ عنوان مرغ هورمونی تولید نمی‌شود و تولید چنین مرغی مورد تأیید دامپزشکی نیست و در حقیقت یکی از سیاست‌ها و برنامه‌های سازمان دامپزشکی کشور تولید مرغ بدون آنتی‌بیوتیک است.

وی ادامه داد: چهار واحد مرغداری بدون آنتی‌بیوتیک در نیشابور فعالیت می‌کنند که در 6 ماهه ابتدای امسال بیش از 4 هزار تن گوشت مرغ تولید شده است.

سلیمانی خاطرنشان کرد: شهرستان نیشابور با 150 مرغداری فعال و تولید 2 میلیون قطعه جوجه‌ریزی در سال مقام سوم استان را به خود اختصاص داده است.

رئیس سازمان دامپزشکی نیشابور از بررسی هزار واحد عرضه مرغ و ماهی، جگرکی و کبابی در شش ماهه نخست سال خبر داد و گفت: 11 تن گوشت غیر بهداشتی و بیش از 4 هزار کیلو مواد غیرقابل مصرف از ابتدای امسال در نیشابور ضبط شده که در این راستا 59 نفر به مراجع قضایی معرفی شده‌اند.

اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار